Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 21. november 2008

Raper's Delight, del II

Shakespeare's Søster har netop gjort mig opmærksom på en kvintessens fortælling om det 21. århundredes amerikanske kvindehad :, at en 17-årig bande-voldtægt offer (nu 19), som i stedet for at kunne se testiklerne af hendes tre angribere tygges ud af en skumdannelse pakning af ellevild hul tyrene i byen kvadrat, er faktisk blevet retsforfulgt og dømt for at indgive en falsk politirapport.

Som jeg forstår det Den dommer, en afgangselev fra Dicksmoke stat Law School, besluttet, at ofrets berusede, doped-up tyv af en mor, der vidnede for forsvaret, at hendes datter ikke "handle traumatized" efter voldtægt, var et troværdigt vidne . Så de kastede bogen på at tøs af en liggende teenage-ho, og ynkelig, fejlagtig anklaget drenge-som-vil-være-drenge sauntered off til te og crumpets på Dorchester.

Hvis vores elskede sex-afhængige Patriarkat ikke regelmæssigt injicere sig med livgivende skud af yippee-raps, kan det forbavse os, at en dommer ville overveje, at et offer's fordrukken mor - en kvinde af sådanne kræsne smag, at hun
tilsyneladende holder intimt selskab med en dømt barn molester - er
kompetente til at vurdere vejret, og da slet ikke de psykologiske tilstand
hendes voldtaget datter.

Det kan endvidere forbavse os, at for at se retfærdigheden, kvinder nu tilsyneladende er forpligtet til at følge reglerne for
traumer anstand efter en voldtægt. Men som sædvanlig, vi ikke kender reglerne! Den gamle hvide dudes change'em alle goddam tid! Måske kunne vi dække vores æsler ved at præsentere en crowd-glædeligt sæt
hysteriske-kylling adfærd stemmer overens med dem, vedtaget af materiel tegn på "Law & Order: SVU"? Såsom huddling for 3 dage i hjørnet af badekarret med bruser kører, gnidning huller i vores hud med en loofah, muttering Bibelen vers?

Men det er selvfølgelig lidt abstrakt.

Hvad var jeg siger, er, at vi er ikke forbavset over den kriminelle handling, som denne fucktarded dommer. Det er ingen hemmelighed, at vores kultur er en at bver med glæde, når der er faldet en kvinde at blive offentligt ydmyget på kontoa hun har haplessly fundet selv faser af business udgangen af røde blodrig amerikanske manddom. Og vi er så vant til og udnyttes af kriminelle handlinger i både offentligt ansatte og moralizing godbag vrimler skare, der Cheers dem om, at når vi læser om denne lort i blogs, er det alt, hvad vi kan gøre for at løfte vores opbrugt fingre til at skrive opbrugt kommentar "* suk *."

Men lad os ikke glemme, at i dette tilfælde dommeren - beskadiget, så er alle hvide dudes i magtpositioner, som skadelige, tyktflydende udstråling af Ol 'Peeno *-- har anvendt samme tid hævdvunden, Patriarkat-godkendt ortodoksi anses for så peachy i disse brutale 3. verden forpost for barbari, hvor splayfooted stammeledere sæt voldtægtsofre på brand og give alle familiens geder til voldtægtsforbrydere. Denne sag adskiller sig kun i omfang.
___________________________

* Ol 'Peeno, The National Penis, throbs under glas i Museum of American Patriarkat (beliggende på spidsen af Washington Monument i DC) og bryder ud, til glæde for pornsick besøgende fra hele vores store land, i det stagnerende nationale miasma sin gasformige smegs af undertrykkelse hver time på time.

Ingen kommentarer: