Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 27. november 2008

Introduktion til Gears Geolocation API for alle bærbare WiFi brugere

af Charles list, Product Manager, Google Mobile Team


Jeg er begejstret for at meddele, at vi i dag har øget Gears Geolocation API, så udviklere kan nu sikkert finde brugere til inden 200m nøjagtighed i de store desktop-browsere i hundredvis af byer rundt om i verden. Hvorvidt dine brugere er Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox eller (snart) Opera brugere, kan du nu automatisk levere en oplevelse, som er skræddersyet til deres nuværende placering. For eksempel, lastminute.com 's nye Radar ansøgning gør det muligt for brugerne at finde nærliggende hoteller, ITN's Google Earth mash up i Firefox giver brugerne mulighed for at se nærliggende nyhedshistorier og Rummble sociale opdagelse websted giver brugerne mulighed for automatisk at indstille deres nuværende placering, som dine venner skal se.




Når vi oprindeligt foreslået Gears Geolocation API vores mål var at gøre det nemt for udviklere at levere placering aktiveret web websteder på mobiltelefoner. Men vi indså bærbar-brugere vil nyde godt af sted muliggjort websites også. I dag er der tilføjet et WiFi-signaler til Geolocation API, så bærbar-brugere kan drage fordel af beliggenhed aktiveret websteder for første gang og mobile brugere fra øget nøjagtighed. Og fordi Geolocation API er den samme for udviklere i både desktop og mobile browsere kan du endda bruge den samme kode på begge platforme!


I Chrome og Android, med Gears indbygget, kan du levere en placering aktiveret hjemmeside, uden at det kræver dine brugere til at installere en plug-in, men i andre browsere, de bliver nødt til at gå gennem en enkel plug-in installere proces. Vi har også indsendt en forenklet version af Geolocation API som en WC3 specifikation og den kommende Firefox 3.1 planer at støtte W3C version direkte. Den Gears Geolocation API er helt gratis at udviklere og brugere gennem standard Google placering udbyder.


At beskytte brugernes privatliv, de Gears Geolocation API-serveren ikke registrere brugerens placering. Men tredjeparts websteder kan gøre det, og vi anbefaler, at brugere kun tillade websteder de har tillid til at få adgang til deres placering. Gears vil altid fortælle en bruger, når dit websted ønsker at få adgang til deres placering for første gang, og brugeren kan enten tillade eller nægte dit websted tilladelse. Vi anbefaler brugerne kontrollere privacy policy af din hjemmeside, hvis de er i tvivl om, hvordan dit websted kan anvende geografiske oplysninger. # ##!!!!### 1184

Ingen kommentarer: