Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 24. november 2008

annoncerede Google Search Appliance virtuelle udgave for udviklere

Ved Vivek Haldar, Enterprise Search Team

Har du nogensinde ønsket at skrive kode mod Google søgeteknologi, afprøve dine programmer, og se, hvordan det hele integreres i din udvikling miljøet uden at skulle betale en ting? Hvis du er en it-administrator, vil du have, at chancen for med den nye virtuelle udgave af Google Search Appliance. Google Search Appliance virtuelle udgave er for ikke-kommerciel, udviklingsformål alene, og giver udviklere mulighed for at teste i forhold til de karakteristiske træk ved den fysiske Google Search Appliance .

Google Search Appliance virtuelle udgave giver en gratis afprøvning af Google Search Appliance - vores løsning til sikkert at søge enterprise content bag virksomhedens firewall - de hjælper med at sikre en problemfri overgang til den klar til produktion hardware. Hvis din virksomhed overvejer at vedtage en Enterprise Search løsning, den virtuelle udgave platform giver dit team mulighed for at bygge applikationer mod Google Search Appliance, kan du prøve forskellige scenarier, udforske beviser-of-concept og teste API'er, der understøttes af Google Enterprise Search teknologi . Som led i test med den virtuelle udgave, kan du:
Disse funktioner kan komme i praktisk, især hvis din eksisterende miljø indeholder vifte af nedarvede systemer, databaser, servere og integration arkitektur typisk for de fleste store organisationer. Og fordi det er gratis, din chef kan give dig en ekstra uges ferie bare for at prøve det (ikke citere os om, at). Du kan downloade Google Search Appliance virtuelle udgave softwaren på enhver server, der er støttet af VMWare virtualisering. Hvis du vil vide mere og komme i gang, skal du klikke på her . Og da vi altid elske feedback, er du velkommen til at slippe af vores developer community eller sende dine tanker til virksomheds-gsa-virtuelle @ google. dk .

Ingen kommentarer: