Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

lørdag den 28. november 2009

Form Baseret Koder Webinar

Valnød Station vejledende Plan (image courtesy of byen Eugene)
Byen Eugens Planning and Development Department opfordrer AIA-SWO medlemmer til at deltage i et webinar om emnet, hvordan form-baseret kode kan forvandle byer. Produceret af form-baseret Koder Institut (FBCI), denne 100-minutters session giver en introduktion til form-baseret kode, hvorfor de kan være bedre egnet til den ønskede udvikling af resultater i forhold til traditionel arealanvendelse koder, og hvordan de udvikles og anvendes .
Specifikke emner, der skal dækkes i webinar omfatter: Hvorfor anvende form-baseret kode? Stigningen af konventionelle zoneinddeling og tilbagegang i bymæssig bebyggelse Hvordan form-baseret kode adskiller sig fra traditionelle zoneopdeling Hvis form-baseret koder anvendes typisk Processen for udarbejdelsen af et form-baseret kode Komponenter i en typisk form-baseret kode Juridiske spørgsmål om form-baseret koder

Den webinar vil blive afholdt i byen Eugene Public Library (Bascom / Tykeson værelse) den 9. september fra 4:00 til 6:00.

Illustration af Millrace multi-use sti (image courtesy of byen Eugene)

Den webinar vil være af særlig interesse for medlemmerne af AIA-SWO da byen officielt har bedt vores kapitel at evaluere form-baseret kode udviklet til Walnut Station blandet brug Center. (1) The City's mål er at definere en ideel by form for Walnut Station, der afspejler vores samfunds vision for et levende, blandet anvendelse, fodgænger-orienterede kvarter. Samtidig erkender byen, at den form-baseret kode skal respektere ejere af fast ejendom 'udvikling rettigheder og hjælpe dem til at indse områdets udviklingspotentiale.

AIA-SWO's plan er at gennemføre et design charrette, der vil opgaven deltagerne med udfordrende for rammerne af den foreslåede form-baseret kode. (2) I sidste ende er målet at bygge videre på arbejdet i City's konsulenter (3) og give nyttig feedback som byen bevæger sig fremad med rullende ud af Walnut Station udviklingsplan. Se frem til flere detaljer om de Walnut Station charrette fra AIA-SWO senere på året eller tidligt i 2010.

For mere information om webinar, kontakt Lydia McKinney, byen Eugene's Metro og EF Planner på (541) 682-5485.


(1) Walnut Station området langs Franklin Boulevard er epicentret for en planlægning initiativ af byen for at stimulere ombygningen som en nøgle til blandet brug center for Eugene. Det er også sammenfaldende med et segment af "Franklin korridor", der var et centrum for vores kapitel's meget vellykkede 2007 AIA150 Blueprint for America: Bridging Fællesskabers workshops.

(2) Dette charrette var oprindeligt planlagt til at finde sted i november i år. Det er nu mere sandsynligt at finde sted i februar 2010.

(3) Urbsworks og SERA Arkitekter, der begge Portland, har arbejdet med byen på Phase One (visioning) og Fase To (implementering), henholdsvis at udvikle Walnut Station blandet brug Center udviklingsplan. Fase To afsluttes med udarbejdelsen af udkastet til planen.

Ingen kommentarer: