Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 7. oktober 2009

Re-Test dit TTAB Refererende Evne: Kan du haandtere andet Nut sag?

Here we go again! En anden chance for at bevise, at du er TTAB retlige materiale. Sagsøger Sunland, Inc., søgte at registrere varemærket Sunland for forarbejdede nødder og møtrik Butters, rå nødder, jordnøddesmør, og rå jordnødder. Den undersøgende Attorney nægtet registrering i henhold til § 2 (d), at finde en risiko for forveksling med det registrerede varemærke SUN-LAND for \ "rosiner, tørrede frugter, konserverede frugt. \" Sagsøger gjorde i appelsagen, at \ "[a] køberen af rosiner og tørret frugt i en butik ved frugter fra nødder. \ "Hvordan vil du styre? I re Sunland, Inc. Serial Nos 77310231 og 77307289 (7. august, 2009) [ikke precedential].


Selvfølgelig er de to block-brev mærker \ "næsten identiske. \" Sunland påstand om, at Registrantens bruger sit varemærke i en \ "iøjnefaldende måde på emballagen \" var uhensigtsmæssig, da Registrantens rettigheder i sit varemærke kan ikke begrænses på grundlag af ansøgerens påstande om, hvordan mærket er brugt, eller kan de omtvistede varemærker adskiller baseret på, hvordan ansøgeren benytter sit varemærke.

Sunland oddly hævdede, at de varemærker, vil være markant anderledes, men da bestyrelsen har proklameret mange gange, \ "der ikke er korrekt udtale af et varemærke. \" [Hvad med Black Cat for fyrværkeri? - Ed.] Under alle omstændigheder, "\ tilstedeværelse eller fravær af en bindestreg er næppe tilstrækkelig til under disse omstændigheder at skelne de varemærker. \"


Hvad angår de varer, de naturligvis ikke behøver at være identiske med henblik på at støtte en konstatering af, at forvirringen er sandsynlig. \ "De behøver kun at være forbundet på en sådan måde, at forholdene omkring deres markedsføring ville resultere i relevante forbrugere fejlagtigt at tro, at varerne har oprindelse i eller er knyttet til den samme kilde. \" I øvrigt, når de mærker, der er næsten identiske, mindre Graden af slægtskab mellem de varer, der er nødvendig for at støtte en risiko for forveksling.

Den undersøgende Attorney fastholdt, at varerne er \ "tæt forbundne, fordi de er både naturlige snacks, der normalt sælges af de samme selskaber, de rejser i de samme kanaler for handel og er komplet [e] rende varer almindeligvis pakket og / eller sælges samlet. \ "Han har påberåbt sig en lang række tredjeparts, brug baseret på registreringer af varemærker, der dækker begge typer af varer, samt Internet-hjemmesiden tyder på, at speciale forhandlere tilbyder begge typer af varer under det samme varemærke.

Sunland pegede på Registrantens sletning af \ "ristede nødder \" fra dets registrering, hævder, at dette fremgår Registrantens udtrykkelige afkald på rettigheder i sit varemærke for nødder. Bestyrelsen var uenige, og i øvrigt bemærkes, at den originale optagelse af nødder i registreringen støttede slægtskab for varer, fordi det viser, at \ "historisk selskaber er solgt begge typer af varer under det samme varemærke. \"

Bestyrelsen havde \ "ikke tøve med at konkludere, at de varer, der er identificeret i ansøgningerne, og den citerede registrering er nært beslægtede. \" Har du tøve?

TTABlog kommentar: Jeg tror, at, er baseret på tredjeparts registrering beviser, kan man vise, at enhver snack punkt på dagsordenen er forbundet med nogen anden snack post, for risikoen for forveksling formål. Det samme gælder for en to drikkevarer, to beklædningsgenstande, to kosmetiske produkter, etc. Så gør vi ikke i praksis har visse per se regler for slægtskab for disse varer? Skulle PTO tillade brede beskrivelser i identifikation af varer, tøj, snack mad og drikkevarer?

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

Ingen kommentarer: