Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 9. september 2009

Har du vaeret til at blokere 90?




Blok 90 består af 11 enheder, set alle pent huse, med de mest udendørs boligareal på nogen af de condos figurerede i dette år Street of Dreams.Jim Gillespie og arkitekt Don Vallaster af Vallaster og Corl Arkitekter udviklet Block 90.The to fundet en måde at bevare og styrke en historisk Portland bygning, der virkelig giver dig den følelse, at du bor i The Pearl.


Debbie Melville DM Design og Dawn O'Shaughnessy af Westside Design gammeldags design af begge enheder, The Manhattan og East Village, om et budget væksthæmmede af budgetterne for de øvrige bygninger "designere.


Debbie og Dawn arbejdede med Paul Schatz Møbler i Manhattan og Landfair Møbler + Design Galleri, Asien, Amerika og Cargo for East Village.Nothing var særlig bestilt for units.All tilbehør, polstrede møbler og tale, der kom ret off udstillingslokalet floors.They er tilgængelige for køb sammen med mange andre dejlige stykker.


I sidste uge, Debbie og Dawn fremlagde deres design til fire uafhængige designere, to fra Seattle og to fra Bend.The dommere var bedøvet ved, hvad de havde udrettet på deres budget.Maybe, De foreslog, at konkurrencen bør være en baseret på lige store mængder af money.The enheder har fået et ganske varmt svar fra public.It 's muligt, de forstand, at de to enheder' varme og hominess er et realistisk mål for deres hjem.


Både Debbie Melville og Dawn O'Shaughnessy findes i de enheder, for at besvare dine spørgsmål om din specifikke projekter.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Følg os på kvidre

Ingen kommentarer: